Druh kávy – z čoho pripravujeme to najlepšie espresso?
Kávovníky sa štandardne delia na tri základné druhy – Coffea arabica, Coffea robusta a Coffea liberica.
Rebríček spotreby kávy
Káva ako 2. najobchodovanejšia komodita na svete ( hneď po rope), si našla obľubu na celom svete pre jej špecifickú chuť a arómu, ktorá si ľudí podmanila. Samozrejme vďaka obsahu kofeínu aj schopnosť povzbudiť ľudskú myseľ aj výdrž. Sme radi že aj ASO VENDING v…
Kávový zemepis
Káva je po celom svete je pripravovaná rôznymi spôsobmi a postupmi. Asi Vás neprekvapí, že USA sú najväčším samostatným trhom pre kávové výrobky, ale možno ste nevedeli, že najviac kávy na jedného obyvateľa sa vypije vo Fínsku.
Venditalia – najväčšia výstava nápojových automatov
Boli sme medzi nadšencami, ktorí sa zúčastnili v dňoch od 9. do 12. mája 2012 výstavy Venditalia 2012 v talianskom Miláne. …navštívili sme za Vás…
Spôsob spracovania kávovej „čerešne“
Ďalšia časť zo seriálu „Radosť, vášeň, posadnutosť, pôžitok … takže Káva“. ——————————————————————————–
Kategórie
- Client story (2)
- Horúce nápoje (48)
- Kategória Akcie (20)
- Kategória Média (20)
- Kategória Novinky (53)
- Kategórie automatov (22)
- Kávové recepty (10)
- Nezaradené (41)
- Novinky (8)
- Rýchle občerstvenie (16)
- Súťaž (1)
- Technické novinky (3)
- Uncategorized (1)
- Vending (152)