Blog

marec 2017

Káva na konferencii HRcomm

H.uman  R.esources
A JEHO ZÁKUTIA

Správny výber zamestnancov a spolupracovníkov je vždy veľmi náročný. Ako sa dobre rozhodnúť, na čo klásť pri výbere dôraz a ako prebúdzať v ľuďoch vzťah k firemnej kultúre, sme rozoberali nad šálkou kávy s Branislavom Vargicom, prezidentom HRcomm.

Napriek tomu, že už takmer 2 roky pracovne pôsobí mimo HR, a to ako M&A program manager v Raiffeisenbank Česká republika, na svoju HR minulosť nezanevrel (pôsobil ako Head of HR v Tatra banke viac ako 5 rokov) a už 3 roky je prezidentom HRcomm –  slovenského  networku HR-istov – a popritom prednáša z tejto oblasti v rámci MBA programov na Slovensku aj v zahraničí.

Traja mušketieri zo servisu

Pre spoločnosť ASOVENDING je charakteristický vysoký štandard kvality. A nielen nápojov, ale aj servisu, služieb a celkového prístupu ku klientovi.
V minulom vydaní Zrniek sme si predstavili obchodných riaditeľov. Dnes sa bližšie zoznámime s oddelením servisu, ktoré je neoddeliteľnou súčasťou úspechu spoločnosti. Páni Bielak, Gábor a Bukovec nám priblížia technickú a praktickú stránku automatov a pozvú nás na krátku návštevu i do svojho súkromia.

február 2017

Nápojové automaty Nescafé

Spoločnosť Nestlé – najväčší výrobca potravín na svete – oslavuje v tomto roku 150. výročie svojho založenia. Pozrime sa na najdôležitejšie míľniky, ktorými si spoločnosť prešla počas svojho vývoja.

Diamantový Relax

Diamantový Relax

Zavítali sme na miesto, ktoré návštevníci vyhľadávajú za účelom odpočinku a relaxu. Ide o najmladšie kúpele na Slovensku, nachádzajúce sa v regióne Hont-Dudince. Jedinečné zloženie a vzácne balneologické vlastnosti minerálnej vody ich predurčujú na liečenie srdcovo-cievneho, pohybového a nervového aparátu. V tomto kúpeľnom mestečku nájdete aj hotel Diamant***

Kávou ku krásnej pleti

KÁVOU KU KRÁSNEJ PLETI
Kávové zrná sa čoraz viac objavujú za hranicami sveta gastronómie. S veľkou obľubou ich aplikujú
kozmetickí mágovia do svojich sér a prípravkov. Viete, že sa vďaka kofeínu môžete zbaviť celulitídy? Ale pozor, vysedávaním v kaviarni nad sladkým cappuccinom to asi nebude!
Zrná kávy sú doslova nabité antioxidantmi. A samotný kofeín má množstvo protizápalových a energizujúcich vlastností. Je to stimulačný alkaloid, ktorý nájdeme i v čaji. Nepreniká do nášho organizmu len cez žalúdok, ale i cez kožu.

Získali sme ocenenie Exponát roka na Danubius Gastro 2017

Aj  v tomto roku sme sa ako už tradične zúčastnili výstavy Danubius Gastro v bratislavskej Incheba Expo Aréne.  Príjemná atmosféra, skvelí ľudia a novinky spomedzi kávových automatov – to všetko ste mohli objaviť v stánku ASO VENDING, ktorý svojich návštevníkov lákal už z diaľky lahodnou kávovou vôňou.

Doprajte si jedinečné Nespresso

Ponúknutie kávy je každodenný rituál. A pokiaľ je táto káva kávou najvyššej kvality, vyjadruje rešpekt, ktorý máte k svojim zákazníkom a k svojim zamestnancom.

január 2017

R. S. V. P. Nie je koňak

Prišla vám pozvánka na spoločenskú udalosť a v hlave vám víria otázky, čo si obliecť, kedy máte prísť…?
Vezmite do rúk pozvánku a pozorne študujte, všetky potrebné informácie v nej isto nájdete.
Stačí ich len správne prečítať.

Incheba Danubius Gastro

Navštívte nás na Incheba Danubius Gastro
26. – 29. 1. 2017
Očarujúca vôňa, jedinečné príchute, príjemná hudba, pohodová  atmosféra… Ochutnajte s nami to najlepšie zo sveta kávy! Pozývame vás na výstavisko Incheba, kde vám pri príleži- tosti Danubius Gastro 2017 radi pripravíme skvelú kávičku z najobľúbenejších automatov na trhu! Na svoje si prídu všetci kávičkári, ktorí milujú espresso a ostatné horúce nápoje z našich automatov. Pred- stavíme novú kávu od LAVAZZA aj kvalitu Grand Crus od Nespresso Professional. V našom stánku uvidíte sériu najmodernejších automatov z našej ponuky a predstavíme aj inovácie v oblasti techno- lógií či chutí.

Theobroma caccao jedlo bohov

THEOBROMA CACCAO
JEDLO BOHOV

Kto by ju nemiloval… Hutná, zamatová, sladká – číra esencia šťastia. O čom to tu vlastne hovoríme? Reč je o čokoláde, ktorá zďaleka nie je len maškrtou. Dopriať by sme si ju mali špeciálne v sychravom zimnom počasí, ktoré sprevádza práve povianočné obdobie. A ak vám náhodou za oknami svieti nejakým omylom slnko, zatiahnite závesy a rozbaľte si čokoládu.